Business Game

Speel een Business Game om je strategie of productintroductie te stresstesten. Of gebruik de Business Game om inspiratie op te doen voor nieuwe plannen. Bepaal het speelveld, val je eigen organisatie aan en leer van de opgedane inzichten.

Je valt tijdens de Business Game je eigen organisatie aan. De inzichten als jager, gebruik je om je eigen organisatie te verbeteren en te versterken. Niet praten over verandering, maar de urgentie om te veranderen voelen.

Urgentie
Een van bekendste experts in de wereld op het gebied van veranderen, John Kotter, adviseert om bij veranderingen altijd te beginnen met het creëren van een gevoel van urgentie en dat is precies wat we doen bij deze Business Game. Het zorgt ervoor dat de verandering waar elke organisatie in zit, binnen een paar uur zichtbaar, voelbaar en tastbaar wordt.  Het helpt je om in korte tijd inzicht te krijgen in de toekomstbestendigheid van je organisatie. Maar het laat ook zien hoe je kunt anticiperen op de dag van morgen. En het zorgt op een plezierige manier voor het ervaren van het gevoel van urgentie om te veranderen. Een gevoel voor urgentie dat het bij veel mensen moet afleggen tegen de waan van de dag.

De ervaring leert dat er in deze Business Game heel veel positieve ideeën en energie wordt losgemaakt. Eigenlijk is The Hunt een verplichte oefening voor iedereen die met plannen voor zijn organisatie bezig is. Je voelt en ervaart de kansen en bedreigingen.

De Business Game wordt gespeeld i.s.m. Team Sherpa.

“Het is een inspirerende manier om de veranderende wereld te zien, te voelen en daarmee stappen te zetten hoe je vandaag omgaat met de wereld van morgen. Je staat gelijk midden in de veranderende wereld en je leert direct van de inzichten die je opdoet.”
Jeroen Leenstra van Vide (Beroepsvereniging van toezichthouders, inspecteurs en handhavers).

“Wij hebben de sessie erg positief ervaren. Je ziet als bedrijf snel in hoe de digitale wereld verandert en dat je daar op in moet spelen. Het is niet alleen een leerzame workshop, het is ook goed voor de teambuilding. Na een dagdeel heb je uitstekend zicht op de mogelijkheden die de veranderende wereld voor jouw organisatie met zich mee kan brengen. Crijn Janssen, partner Team Sprekershuys.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via stephan@fellinger.nl  of via 06-12 80 94 22.

Foto Fellinger 2

Foto met dank aan Fotograaf www.punkmedia.nl.