Inspirerende dagvoorzitter Fellinger

Onze digitale economie en maatschappij verandert snel. Dat ervaren we elke dag. En wanneer je een event organiseert dat gaat over digitale veranderingen, dan is een dagvoorzitter die de laatste ontwikkelingen zelf goed kent een enorm voordeel. Het levert simpelweg betere interactie op met het publiek en sprekers. En daarmee een hogere waardering van de gasten.

Foto: MVW Media voor Vak en Wetenschap event

RTL
Omdat Fellinger ingewikkelde zaken helder kan verwoorden, is hij regelmatig bij RTL te zien en te horen. En wel in diverse programma’s als RTL Nieuws, Editie NL en RTL Z. En bij NH Radio is hij met regelmaat te gast in het ochtendprogramma van Jeanne Kooijmans om internetzaken toe te lichten.

Energiek
Hij staat bekend als een zeer energieke dagvoorzitter, die zorgt voor de juiste “vibe” tijdens events. Hij is initiatiefnemer van een aantal onconventionele talent- en innovatieprogramma’s en is dus een gastheer die uit ervaring wet waar hij het over heeft. In onderstaande video vertelt hij enthousiast over Shake, een programma waar talent en innovatie worden gecombineerd.

Bent u in plaats van naar een dagvoorzitter, op zoek naar een bijzondere spreker op het gebied van innovatie en talent, lees dan het verhaal over Fellinger als spreker.