Business Game The Hunt

Steve Jobs zei het al: “It’s more fun to be a pirate, than join the navy”. Bezig met de toekomst van je organisatie? Op zoek naar een plezierige manier om verandering te ervaren?
Speel the Hunt, val je eigen organisatie aan en leer van de opgedane inzichten.

Hoe werkt de Business Game? Je valt met een team jagers je eigen organisatie (de potentiële Prooi) aan. De inzichten als jager of piraat, gebruik je om je eigen organisatie te verbeteren en te versterken. Want dat is waar het om draait bij The Hunt. Niet praten over verandering, maar de urgentie om te veranderen voelen.

Een van bekendste experts in de wereld op het gebied van veranderen, John Kotter, adviseert om bij veranderingen altijd te beginnen met het creëren van een gevoel van urgentie en dat is precies wat we met the Hunt doen. The Hunt zorgt ervoor dat de verandering waar elke organisatie in zit, binnen een paar uur zichtbaar, voelbaar en tastbaar wordt.  Het helpt je om in korte tijd inzicht te krijgen in de toekomstbestendigheid van je organisatie. Maar het laat ook zien hoe je kunt anticiperen op de dag van morgen (of misschien zelfs op de dag van vandaag). En het zorgt op een plezierige manier voor het ervaren van het gevoel van urgentie om te veranderen. Een gevoel voor urgentie dat het bij veel mensen moet afleggen tegen de waan van de dag.

De ervaring leert dat er in deze Business Game heel veel positieve ideeën en energie wordt losgemaakt. Eigenlijk is The Hunt een verplichte oefening voor iedereen die met plannen voor zijn organisatie bezig is. Je voelt en ervaart de kansen en bedreigingen.

“The Hunt is een inspirerende manier om de veranderende wereld te zien, te voelen en daarmee stappen te zetten hoe je vandaag omgaat met de wereld van morgen. Je staat gelijk midden in de veranderende wereld en je leert direct van de inzichten die je opdoet.”
Jeroen Leenstra van Vide (Beroepsvereniging van toezichthouders, inspecteurs en handhavers).

“Wij hebben de workshop erg positief ervaren. Je ziet als bedrijf snel in hoe de digitale wereld veranderd en dat je daar op in moet spelen. Het is niet alleen een leerzame workshop, het is ook goed voor de teambuilding. Na een dagdeel heb je uitstekend zicht op de mogelijkheden die de veranderende wereld voor jouw organisatie met zich mee kan brengen. Team Sprekershuys.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op via stephan@fellinger.nl  of via 06-12 80 94 22.

Foto Fellinger 2

Foto met dank aan Fotograaf www.punkmedia.nl.