Diensten

Zakelijk mentor

Nadat ik in 2018 als internet-ondernemer de SpinAwards verkocht (waar ik een van de eigenaren van was) aan Sythoff Media, vroegen mensen mij vaker om raad. En dan niet eenmalig, maar structureel een sessie elke twee of vier weken.

Je eigen expertise en 25 jaar ervaring (met soms wind mee en vaak ook wind tegen) op het gebied van digitale innovatie en ondernemerschap, delen met andere internetondernemers en ondernemende managers. Zien en voelen dat je anderen inspireert en helpt, bij het maken van keuzes voor hun eigen bedrijf of organisatie, daar word ik erg blij van.

Zoek je ook een zakelijk mentor met veel ervaring, met een groot netwerk in de digitale sector en waarmee je regelmatig kan klankborden? Of wil je eerst kijken of dat ook iets is voor jou? Laten we dan vrijblijvend een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken. Meer info vind je hier.

Workshop Red Teaming

Na meer dan twintig jaar op het podium inspireren en vertellen over digitale innovatie als spreker, werd het voor mij tijd op zoek te gaan naar nieuwe manieren om mijn ervaring en kennis te delen.

Onconventionele tijden vragen immers ook om onconventionele oplossingen.

Ik ervoer bij die zoektocht, dat werkvormen waarbij mensen zelf de antwoorden moeten vinden, de deelnemers en mijzelf veel meer plezier en rendement opleverden.

Bij mijn huidige workshops gebruik ik tegenwoordig de beproefde “Red Teaming” methode. Hierbij komen de deelnemers tot nieuwe inzichten, door in de huid te kruipen van een fictieve tegenstander. Meer over deze bewezen methode vind je hier.

Het Clubhuis kantoor

Het Clubhuis kantoor, is dat de kantoorwerkplek van morgen? Met de komst van hybride werken, worden er nieuwe eisen gesteld aan de werkplek van nu. Het moet meer dan ooit een plek zijn waar je je thuis voelt.

Hoe je dat aanpakt? Betrek je eigen mensen bij de plannen voor jullie nieuwe kantoor. Meer weten? Check hier voor meer info.