Diensten

Zakelijk mentor

Ongewone tijden vragen om een ongewone aanpak. Welke diensten kun van mij, Stephan Felllinger, verwachten? Waar kun je me voor bellen of e-mailen? Ik zet ze graag op een rijtje:

Nadat ik in 2018 als internet-ondernemer de SpinAwards verkocht (waar ik een van de eigenaren van was) aan Sythoff Media, vroegen mensen mij vaker om raad. En dan niet eenmalig, maar structureel een sessie elke twee of vier weken.

Je eigen expertise en 25 jaar ervaring (met soms wind mee en vaak ook wind tegen) op het gebied van digitale innovatie en ondernemerschap, delen met andere ondernemende mensen. Zien en voelen dat je anderen inspireert en helpt, bij het maken van keuzes voor hun eigen bedrijf of organisatie, daar word ik erg blij van.

Zoek je ook een zakelijk mentor met veel ervaring, met een groot netwerk in de digitale sector en waarmee je regelmatig kan klankborden? Of wil je eerst kijken of dat ook iets is voor jou? Laten we dan vrijblijvend een kop koffie drinken en de mogelijkheden bespreken. Meer info vind je hier.

De Red Teaming aanpak

Ongewone tijden vragen om een ongewone aanpak.
Zoals de Red Teaming aanpak: “Denk als je tegenstander en gebruik die inzichten”.

Na meer dan twintig jaar op het podium inspireren en vertellen over digitale innovatie als spreker, werd het voor mij tijd op zoek te gaan naar nieuwe manieren om mijn ervaring en kennis te delen.

Ik ervoer bij die zoektocht, dat werkvormen waarbij mensen zelf de antwoorden moeten vinden, de deelnemers en mijzelf veel meer plezier en rendement opleverden.

Bij mijn huidige workshops gebruik ik tegenwoordig de beproefde “Red Teaming” methode. Hierbij komen de deelnemers tot nieuwe inzichten, door in de huid te kruipen van een fictieve tegenstander. Meer over deze bewezen methode vind je hier.

Heisessie

Wil je tijdens jullie heidag of heisessie aan de slag met jullie nieuwe plannen? Nieuwe markten, klanten of producten? En wil je het anders aanpakken dan de standaard heisessies? Heb je nieuwe inspiratie nodig voor je mensen? De Red Teaming aanpak is uitermate geschikt om te gebruiken tijdens een heisessie, heidag of teamdag. Het zorgt namelijk voor veel input en gespreksstof voor de rest van jullie overleg. Een onconventionele en energieke aanpak voor onconventionele tijden, waarbij deelnemers in de huid kruipen van een tegenstander. Meer over Red Teaming tijdens je heisessie vind je hier.

Heidagen in Spanje

Wel eens aan gedacht om jullie hei- of strategiesessie in Spanje te houden? Steeds vaker valt bij organisaties de keuze om hun jaarlijkse heisessie in de regio Valencia te houden. Niet vreemd, want het is het ultieme plek om het nuttige met het aangename te combineren. En omdat Stephan Fellinger er een groot deel van het jaar leeft, vertelt hij je graag over de mogelijkheden van zo’n programma in Spanje. Meer info kun je hier vinden.
Heidagen Valencia

Het Clubhuis kantoor

Past ons kantoor nog bij ons? En het Clubhuis kantoor, is dat de kantoorwerkplek van morgen? Met de komst van hybride werken, worden er nieuwe eisen gesteld aan de werkplek van nu. Het moet meer dan ooit een plek zijn waar je je thuis voelt.

Hoe je dat aanpakt? Betrek je eigen mensen bij de plannen voor jullie nieuwe kantoor. Meer weten? Check hier voor meer info.

Neem contact op

Wil je weten hoe de aanpak van Fellinger, vanuit het perspectief van je tegenstander, je kan helpen bij veranderingen in je organisatie?

Staan jullie open voor een onconventionele aanpak? Wij zijn nieuwsgierig naar jullie uitdagingen.

Ben je benieuwd hoe deze aanpak jullie daarbij kunnen helpen?
Met Stephan via 06-12809422 / Stephan@Fellinger.nl

Of kijk op Contact.