Klanten

Een aantal van mijn klanten aan het woord:

De Red Teaming workshops brengen een geweldig inzicht in de huidige organisatie. Maar daarnaast ook in het acteren van de teamleden. Het zorgt op energieke wijze voor fanatisme. En wil, om de organisatie te verbeteren. Het eindproduct is ook tastbaar. Waar wij als organisatie veel baat bij hebben. Tot slot, wij gaan dit zeker vaker toepassen om onze organisatie te verbeteren.

Ing Alessio Suvaal
Dura Vermeer Railinfra BV

bron: Dura Vermeer Railinfra BV

De Red Teaming workshops zorgen dat je loskomt van de onbewuste conventies die leven in je team en organisatie. Hierdoor ontstaat een nieuw speelveld. Waarin mooie nieuwe en verrassende ideeën geboren kunnen worden. Daarbij geeft de game goede energie. Met ook een sterk motiverende werking op de deelnemers.”

Tatjana Schreuder
Directievoorzitter Rabobank Hart van de Meierij

Fellinger gebruikt een inspirerende manier om de veranderende wereld te zien en te voelen. Om zodoende stappen te zetten hoe je vandaag omgaat met de wereld van morgen. Je staat gelijk midden in de veranderende wereld. Je leert direct van de inzichten die je opdoet.

Jeroen Leenstra
Beroepsvereniging voor toezichthouders

We hebben veel complimenten gekregen over het programma. Het was mooi om te ervaren, hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in bestuurlijke innovatie.

Nicole van Zomeren
Provincie Overijssel

Neem contact op

Wil je weten hoe het perspectief van je tegenstander, je kan helpen bij veranderingen in je organisatie?

Staan jullie open voor een onconventionele aanpak? Ik ben nieuwsgierig naar jullie uitdagingen.

Ben je benieuwd naar hoe mijn aanpak jullie daarbij kunnen helpen? Bel dan met Stephan via 0612809422 of bekijk mijn contactpagina voor meer contactinfo.