Heidagen Spanje

Heidagen zijn jaarlijks het moment om na te denken over de toekomst van je organisatie. En om te werken aan je team. Steeds vaker valt de keuze qua locatie op het buitenland en in het bijzonder voor heidagen in Spanje. Niet vreemd, want het is het ultieme land om het nuttige met het aangename te combineren.
Heidagen Valencia

Heidagen in Regio Valencia

Wanneer je denkt aan Spanje als locatie voor je heidagen met je team, dan denk je wellicht aan Barcelona. Het gebied rondom Barcelona is immers bij veel mensen bekend als prive en zakelijke bestemming. Maar de keuze valt de laatste jaren steeds vaker op de regio Valencia. Ook door de bekendheid van de stad Valencia als bestemming voor een stedentrip. Deze regio beslaat de helft van Nederland in oppervlakte. En er wonen 5 miljoen mensen. De regio Valencia bestaat uit 3 provincies: Alicante, Castellón en Valencia. Zelf leef ik in de provincie Alicante in Finestrat en ik deel graag mijn liefde voor de plek. Je hebt de mogelijkheid te vliegen op Alicante of Valencia. Alicante heeft als voordeel dat er meer op gevlogen wordt vanuit diverse vliegvelden in Nederland.

Drie heidagen Spanje

Wanneer je kiest voor de regio Valencia voor je heidagen, dan is een driedaags programma een perfect uitgangspunt. Er is dan voldoende tijd om aan bijvoorbeeld plannen of een strategie te werken. En er is ruimte om te ontspannen en nog wat van de omgeving te zien. Een optie is om het ook nog te combineren met een bedrijfsbezoek. Een mooie kans om achter de schermen te kijken bij of een partnership op te bouwen met een Spaans bedrijf.

Heidagen regio Valencia

Red Teaming

De basis die ik aanbied voor de driedaagse sessie is de Red Teaming aanpak. Het uitgangspunt van deze aanpak is, dat je door de ogen van een tegenstander naar je eigen organisatie kijkt. Deze methode werd ontwikkeld door miltairen, voordat ze het slagveld opgingen. En inmiddels wordt de aanpak ook steeds vaker succesvol toegepast bij organisaties.

Qua programma adviseer ik om de dag ervoor aan te komen, zodat de volgende dag in de ochtend vroeg gestart kan worden met business game. In de middag kan dan verder aan plannen worden gewerkt. Of kan gekozen worden voor ontspanning. Dag twee kan dan opnieuw zakelijk worden ingevuld, met in de middag bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek of ontspanning tijdens een tapas-wijn workshop, of een partijtje padel.
Ook voor de derde dag kan zo’n combinatie worden gemaakt waarbij het nuttige met het aangename wordt gecombineerd.

Neem Contact op

De regio Valencia is de perfecte locatie voor jullie volgende heidagen.
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om je heidagen in Spanje te organiseren? Ik vertel je graag waarom deze plek mijn hart gestollen heeft en ik er met heel veel plezier een groot deel van het jaar doorbreng.
Je kan me bellen via 06-12809422 / e-mailen kan ook via stephan@fellinger.nl of kijk op Contact.