Inspiratie Heidag

Het is tijd voor een heidag! Gaan jullie binnenkort tijdens een heidag of heisessie aan de slag met jullie nieuwe jaarplannen? Zijn er veranderingen op komst? Of hebben jullie te maken met nieuwe markten, klanten of producten? Wellicht heb je extra inspiratie en energie nodig voor je mensen?  Ga dan aan de slag met behulp de Red Teaming aanpak. Het is een onconventionele en energieke aanpak, waarbij deelnemers in de huid kruipen van een tegenstander.

Red Teaming

Onder leiding van Stephan Fellinger

Waarom Red Teaming tijdens een heidag, ook wel heisessie of heidesessie genoemd? Deze aanpak werkt uitstekend als aftrap van jullie teamdag. Het zorgt namelijk voor veel input en gespreksstof voor de rest van jullie overleg. De sessie staat onder leiding van Stephan Fellinger. Hij werd gekozen door zijn vakgenoten tot “Online Mediaman van het Jaar”. Ook werd hij bekroond met een Coq d’honneur voor zijn verdienste in het communicatievak. De afgelopen jaren heeft Stephan veel ervaring opgedaan met deze bijzondere methode, als onderdeel van een heisessie.

Heidag met Red Teaming en Blue Teaming

De heisessie kan worden uitgebreid met een extra ronde, de Blue Teaming sessie. Hierbij maken de deelnemers een volgende stap. Waarbij ze na de Red Teaming ronde, deze keer vanuit het positieve perspectief van de eigen organisatie aan de slag gaan. Maar met de bagage en handvatten van de voorafgaande Red Team ronde. Zodat ze met een andere blik naar de eigen organisatie hebben gekeken en de kansen die zich voordoen. De teams combineren dit met een presentatie aan een speciaal samengestelde jury. De deelnemers presenteren vol energie, hun oplossingen aan de jury en aan elkaar.

Heidagen Spanje

Steeds vaker gaan organisaties een paar dagen naar het buitenland om met een frisse blik naar de toekomst te kijken. Bijvoorbeeld Barcelona en Lissabon zijn populair bij bedrijven als locatie voor de heidagen.

Omdat ik zelf een groot deel van het jaar leef in de regio Valencia biedt ik
ook de mogelijkheid jullie heidagen in onze prachtige regio Valencia te organsiren. Niet voor niks ook dat Valencia het nieuwe Barcelona wordt genoemd als bestemming voor een stedentrip. Wil je meer weten over de mogelijkheden, lees er hier meer over.  

Neem contact op

Wil je weten hoe deze aanpak, vanuit het perspectief van je tegenstander, je kan helpen bij veranderingen in je organisatie?

Staan jullie open voor een onconventionele aanpak? Ik ben nieuwsgierig naar jullie uitdagingen.

Ben je ook benieuwd hoe deze aanpak jullie daarbij kunnen helpen?
Bel me via 06-12809422 /of e-mail me via Stephan@Fellinger.nl

Het kan ook via Contact.