Categorieën
In de Media

Fellinger voor Emerce over ontwikkelingen in 2014

 

Interview Emerce met Fellinger over Vertrouwen
Interview Emerce met Fellinger over Vertrouwen

Op 12 december 2013 gaf ik interview aan Emerce over ontwikkelingen 2014. Ik was die dag dagvoorzitter van Emerce Engage. Op 12 december 2013 gaf ik interview aan Emerce over ontwikkelingen 2014. In mijn ogen zitten we in één van de grootste vertrouwenscrisissen uit de moderne mensheid. En vertrouwen is een zeer belangrijk ingrediënt  in onze maatschappij. Zonder vertrouwen geen relaties, zonder vertrouwen geen handel. Vertrouwen is zo enorm belangrijk. Maar hoe gaan organisaties daar mee om? Vooral de financiële sector worstelt met het gebrek aan vertrouwen. En hun huidige beloftes in de reclame, helpen in mijn ogen ook al niet om het vertrouwen terug te verdienen.