Categorie├źn
Blogs

Jezelf opnieuw blijven uitvinden: mijn nieuwe manier van presenteren

Jezelf opnieuw blijven uitvinden,dat zit in mijn DNA. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn verhalen te delen,om het gesprek aan te gaan met andere mensen. En ik had het idee om mijn presentaties mbv persoonlijke objecten te gaan doen ipv met powerpoint/keynote. Maar het idee verdween weer uit mijn hoofd…. Tot ik een paar weken terug door Mischa Coster geprikkeld werd,hij had het over presenteren met…objecten. Ik ging daardoor toch weer met mijn eerdere idee aan de slag. Afgelopen weken heb ik een paar keer “tryouts” gedaan,waarbij ik mijn reisverhaal ogv de War on Talent en de rol van jong en oud talent mocht delen met mijn publiek. Ik kreeg enorm veel positieve reacties. Belangrijkste was misschien wel dat mensen ipv naar een scherm te kijken,veel meer betrokken waren bij het delen van mijn ervaringen. En juist die persoonlijk uitgezochte objecten maken dat er veel meer interactie was met het publiek. Met Mischa Coster inmiddels contact gehad,om onze ervaringen te delen en deze manier van verhalen vertellen verder te ontwikkelen. Vandaag mag ik mijn reiskoffer (!) met objecten meenemen naar (eerste keer) presentie voor Avicenna Academie voor Leiderschap over the War on Talent. Mischa bedankt!