Inspirerende Spreker Digitale Innovatie, 100% Powerpoint-vrij

Zoek je een inspirerende spreker over digitale innovatie? Over de rol van menselijk talent bij technische innovatie? Over jezelf opnieuw uitvinden in een voortdurend veranderende digitale wereld? Fellinger is een veel bekroond spreker en geeft een inspirerende en energieke sessie op basis van meer dan 25 jaar ervaring als internet-ondernemer. Zijn verhaal is, heel bijzonder, “100% powerpoint-vrij”. Met in plaats van kijken naar een scherm, fysieke objecten die het verhaal vertellen over hoe je in deze turbulente tijden op een andere manier met digitale innovatie moet omgaan. En wat de rol van menselijk talent daarbij is.

spreker digitale innovatie
Foto: Bas Boerman

Digitale innovatie

Stephan Fellinger, spreker over digitale innovatie: “Ik heb mij sinds 1995 met veel plezier bezig gehouden met digitale innovatie. Die ervaringen┬ádelen, zodat anderen ervan kunnen leren, zit in mijn DNA. De combinatie menselijk talent en innovatie spelen daarbij een belangrijke rol. En zijn in mijn ogen een Siamese tweeling die de komende jaren een belangrijke aanjager zullen zijn van nieuwe ontwikkelingen in onze economie en maatschappij.”

Jezelf opnieuw uitvinden

Veel mensen en organisaties voelen dat ze zichzelf voortdurend opnieuw moeten uitvinden in deze continu veranderende tijd. In het kader van jezelf blijven uitvinden, besloot ik een tijd terug mijn verhaal op een compleet andere manier te delen met mijn publiek. In het begin was dat best spannend, bijna “naakt” zonder een computer en vertrouwde sheets, meer vertellen dan presenteren. Maar de zeer enthousiaste reacties zorgden dat ook ik, blijvend uit mijn comfortzone durfde te stappen. In plaats van naar een scherm te kijken, wordt mijn publiek nu op een inspirerende manier meegenomen in mijn verhaal over talent, innovatie en de digitale transformatie. En daarmee maak ik voor mensen ook een statement, dat verandering bij jezelf begint, als je maar durft.”

“Het mooie is dat de reacties enorm positief zijn.

Fellinger bij Media Villa Arnhem
Fellinger presentatie powerpointvrij

Digitale Innovatie Dagvoorzitter

Naast spreker wordt Fellinger ook regelmatig gevraagd als dagvoorzitter. Wanneer je namelijk een event organiseert dat gaat over digitale innovatie, dan is een dagvoorzitter die weet waar hij of zij het over heeft een enorm voordeel. Het levert simpelweg betere interactie op met het publiek en spreker. En daarmee een hogere waardering van de gasten. Lees het verhaal over Fellinger als zeer energieke dagvoorzitter.

Bekroonde spreker

Fellinger (verliefd op het internet sinds 1995) behoort al jaren tot de best gewaardeerde sprekers binnen de internetwereld.  Hij was de eerste “Online Mediaman van het jaar” in Nederland.  En kreeg een Coq d’Honneur uitgereikt van de het Genootschap van Reclame (GVR), voor zijn verdienste voor het marketingvak.

RTL & NH Radio

Bij RTL is hij regelmatig te zien in diverse programma’s als RTL Nieuws, Editie NL en RTL Z. En bij NH Radio is hij met regelmaat te gast in het ochtendprogramma van Jeanne Kooijmans om over digitale trends te spreken.

Meer over Fellinger kun je hier vinden.